Embedded

CODESYS – Den kompletta programsviten för automation

CODESYS är en mjukvaruplattform som uppfyller de många olika krav på moderna industriautomationsprojekt ställer. Programmeringsverktyget CODESYS Development System, som stödjer standarden IEC 61131-3, är hjärtat av CODESYS. Det erbjuder integrerade, användarvänliga lösningar för att stödja användaren i att utveckla sitt projekt.

Integrerat

Allt du behöver för din automationsuppgift är helt integrerat i CODESYS: utvecklingssystemet , fältbussar och I/O-konfiguration, visualisering, verktyg för Motion Control och mycket mer. Även dina egna plug-ins!

Anpassat

Du kan helt anpassa CODESYS att uppfylla kraven i ditt system med Profiler, plug-ins, anpassade bibliotek, tillägg, externa bibliotek etc!

Inbäddat

Du kan bädda in CODESYS i de allra flesta plattformar med gränssnitt till standarder som OPC, andra automationsteknologier som FDT, med egna drivers!

Kraftfullt

Integrerade kompilatorer, objektorienterad programmering, 3D CNC interpolation, larmhantering, add-ons från IT-världen som UML- och SVN-integration är bara några av de många utpräglande funktioner som gör CODESYS till ett kraftfullt, banbrytande verktyg.

Flexibelt

Du väljer fritt CPU-plattform och operativsystem för styrsystemet du utvecklar. Lika fritt väljer du vilken typ av enhet eller tillverkare för din nya maskin eller anläggning.

Översikt för tillverkare

Utvecklar du programmerbara komponenter för automation?

Då kan du dra nytta av CODESYS utvecklingsmiljö enligt IEC 61131-3 som dina kunder tycker om att arbeta med och är väl förtrogna med. CODESYS är utvecklingsverktyget som är speciellt utformat för att anslutas till dina enheter. CODESYS gör det möjligt för dig att snabbt och konkurrenskraftigt positionera din enhet på marknaden.

Utvecklingsmiljön, kommunikationen och anslutningen av enheten är uppdelade i olika lager som du som systemutvecklare kan anpassa efter dina behov, till exempel anpassade drivers, plug-in komponenter val av fältbussar och liknande. CODESYS är produkten som du anpassar för att optimalt möta dina behov samtidigt som du håller dig standarden. Dina kunder kommer att älska det!